Goddag til en ny tid, tiden hvor havemøblerne findes frem, derfor flyttes storeviseren 60 minutter frem, det gøres den i hele EU, desværre er vi nogle der bliver påvirket. Jeg er vild med havemøblerne findes frem, den brune jord skifter farve med mange små lysegrønne skud, grenenes farve ændres fra brun til grøn, små skud får liv, vi har flere lyse timer end mørke, temp. er stigende (glæder jeg mig meget til, tænk sig at gå med bare tæer ude). Jeg har så lige lidt udfordringer med det indre ur, det har jeg de næste 7 mdr. frem til den sidste weekend i oktober, hvor den store viser finder 60 minutter tilbage.

Temperaturen er også faldet en del. Lørdag morgen kørte jeg til bageren meget tidligt. Tog bilen, da jeg ville nyde den sidste lyse morgen i et par uger, ja, jeg kørte kl. ca. 5.45, hvor lyset var tæt på, og da var det mørkt her til morgen. Husk nu, der er 18 minutters forskel fra Kbh. til Søndervig mht. til sol- og nedgang. Det var så samtidig 12 grader iflg. min bil. I dag har jeg ikke lige tjekket bilen, men telefonen siger 3 grader, og begge er målt udenfor. På min tur slog jeg 2 fluer med et smæk, jeg fik 3 øko mælk til kun kr. 24.95, hvornår er det sidst sket? Jeg ved konventionel mælk på tilbud er dyrere, derfor slog jeg til, og holdbarheden var endda til 3. april.

Det at finde tilbage til tiden før august 2022, det der var almindeligt dengang, er ikke almindeligt i dag/går. Prøvede, det gik ikke. Mærkede det i god tid, næsten. Har et lille tvist i dag, sådan er det bare, heldigvis har jeg ikke bare overflyttet det der ikke blev håndteret i går til i dag, det er blevet fordelt hen over den kommende uge med små stænk, så det der stod i dag, nåede jeg. Dejligt.

Lige over middag havde jeg en date med Otto, havde lovet ham at tage med ud og købe fødselsdagsgave til Frida, det er i god tid, heldigvis for det, hverken Otto eller jeg har lyst til at være i sidste øjeblik. Vi kørte efterfølgende til Stuer, ned til havnen. Det varede ikke så længe, vi havde begge klædt os efter vejret lørdag. Det blev dog til lidt tid på legepladsen, tjek for krabberne havde fundet vej, og en lille tur ud på en af broerne, der lå jo nærmest ingen både endnu. Ved også godt det nok først er i uge 14 og frem, før de kommer i vandet. Tak for et par hyggelige timer, glæder mig allerede til på torsdag hvor han sover ved mig. Der er skolefest for indskolingen på den skole Frida går på torsdag, det er jo kun for skoleeleverne med forældre, derfor kommer Otto om til mig.

Nu vil jeg meget snart finde dyner, en ny uge banker på. Tak for den “gamle”.

4 Comments

 • Ellen 27. marts 2023 at 08:59

  Så må du glæde dig til du engang er helt færdig på jobmarkedet, for så kan du blæse på sommertid/normaltid og sove og vågne lige når det passer dig 😄
  Jeg glæder mig lige nu til, at ‘noget’ finder ud af, at det altså snart er april, og at vi gerne vil have det lidt lunere, tak 🥶

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 27. marts 2023 at 21:21

   Tak – du har en pointe, så havde der ikke været behov for den store farvelade her til morgen, så trætheden om øjnene ikke var så tydelige 😉

   Og nu med sne i dag 🥶
   Vi vil have varme nu🥵

   Reply
 • Catarina 29. marts 2023 at 14:45

  Øjjj, deg var godt nok billigt for den mælk. Fedt! Ja, lyset var der lørdag morgen og forsvandt igen søndag morgen. Jeg glæder mig til at springe ger ud og her er meget af det grønne på vej. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 30. marts 2023 at 14:18

   Ja vildt billig, jeg købte så jeg ikke skal købe ny mælk efter den 3. april 👍

   Glæder mig til dagen i dag med regnen er overstået, ser der kommer nogle solskinstimer hen over påsken, ikke mange, men de er der 😍

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.