Været hos lægen

Hvorfor var det nu det gjorde så ondt….. Lægen var overhovedet ikke i tvivl….. Du har en hævelse der hvor du har ondt, det trykker jo mod arret når du bevæger dig, husk at slappe af, tage det med ro, så skal dit ar nok hele og hævelsen falde…. vi vil gerne se dig næste torsdag.
Så, jeg venter til næste torsdag…. fik lige melding om at slappe af.
 
Sønnen har det langt bedre i dag, han var bare ikke klar til al den udsættelse på diagnose…., alt var bare noget skidt. I dag fik han en aftale med jobkonsulenten under kommunen, allerede i morgen, så det virkede som om det lysner, og han fik taget blodprøver og afleveret urinprøve hos lægen…..
 
I dag har jeg hjulpet min datter med en opgave i Samfundsfag – emne Velfærdsstaten DK, hvornår, hvordan og hvem – mange ting der skal belyses, undgå at farve svaret med hvem man stemmer på, og det er mig der giver gode råd etc., nå, men det var bare at rette enkelte sætninger til.
 
Hvor er jeg dog tvetydig hehe…. æv hvor er det mørkt, og hvor er det dejligt hyggeligt hihi
 
Ventetiden hos lægen gav lidt tid med Jyllandsposten, og små hyggelige indslag under debatten, læserbreve. Her var en del der havde noget at indvende mod den nye finanslov, det var de "gamle"  førtidspensionister, det var de ansatte på plejehjem, så var der lige en der langede ud efter DF, det var noget med en fra DF havde udtalt at vi i DK ikke skulle bygge en Mouske før der blev bygget en kirke i Saudi Arabien. Her var en kommentar jeg var fuldstændig enig i, I Saudi Arabien er der ikke religionsfrihed, den eneste legale religion er Islam, I DK er der religionsfrihed så….. det er jo svar i sig selv, Vil DF fjerne religionsfriheden i DK???? – herved følger ytringsfriheden!!!!
 
Ønsker alle en god torsdag aften.
 
Kram
 
 
 

No Comments

  • Kirsten 15. november 2006 at 12:47

    Hej med dig
    Nu er det lige før jeg stjæler foto.Det er jo de skønneste fra min fødeø Mors.Hvorfor er det lige at man ikke selv har fået taget nogen.Og jo det er nok fordi ,det ka man jo altid gøre.Håber du har det godt igen?
    Knus Kirsten

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.