Vanemenneske!

Et fravær på 3 dage. Uha der er meget der skal læses op. Og jeg har andre planer.

Onsdag kom sønnen på besøg, han bliver til lørdag, og flytter så rigtigt fra byen på mandag eller tirsdag i uge 31. Han har boet i flyttekasser siden 12. Juni. Tøj og toiletgrej er her hos mig. Jeg er c/o adresse. Ellers har han brugt tiden på at besøge venner og bekendte. Har dog aldrig været længere væk, end han kunne hoppe på toget, og troppe op, i jobcenteret, eller hos fagforeningen. På mandag eller tirsdag bliver adressen flyttet til en campingplads i Horsens. Han satser på at finde en lejlighed inden efterårsferien. Når sønnen så overnatter her, ja, så er det ikke kun mit kontor der bliver fyldt op. Jeg bor jo i en lejlighed på 71 kvm., er et vanemenneske.

Jeg kan godt lide at holde ferie, men kan godt mærke, jeg er et vanemenneske. Det at have for meget tid J – Så når jeg det i morgen, det jeg ikke når i dag. Derfor har jeg ikke noget imod en lidt mere fyldt kalender. Dog ikke om morgenen J, min morgenstund er meget hellig.

I dag er det fredag, jeg vil besøge min mor over middag. Det bliver et kort visit. Jeg besøger gerne min mor om onsdagen. Det bryder ikke rytmen. Fra uge 33 kommer vi igen ind i onsdags visit rytmen. Uge 35 kommer der nye rutiner. Yngste pigen begynder på VUC, og skifter fritidsjob. Hun søger støtte hos mig, omkring skolearbejdet. Måske tror hun det er vanskeligere end først antaget. Vi har aftalt at jeg læser samme pensum, så hun kan benytte mig som sparring. Så jeg tager HF på selvstudie, undlader eksamen J. Dvs. jeg for alle notater etc. Læser det hun skal læse i dansk, det bliver sjovt at genlæse, visse standarder.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.