Var det mon posetivt?

LEVERTAL

Jeg sov/hvilede længe her til morgen, det kunne jeg jo godt, da madpakken var smurt, og alt lå parat til jeg skulle på job.

Straks da jeg mødte ind her til morgen gik jeg i krig med oprydning, jeg tog fat i telefonen præcis kl. 8.00, var heldigvis igennem som en af de første. Blev lidt forvirret. Nu er mit kalium kommet op, endda temmelig meget op. Nu var der jo taget en del andre prøver, så ja, mit kære levertal er ikke faldet, det er forhøjet, derfor ville han gerne jeg kom ind, det blev ikke hos himself, det blev hos den læge jeg har gået hos med mit kalium.

Jeg mødte ind, og da han så mig kunne han straks se hvor hævet jeg var, han spurgte om jeg havde taget på siden vi havde talt sammen sidst. Jo, jeg kunne da fortælle at fredag var jeg på vægten, den stod på 72.4, lørdag morgen 75.2 og søndag 76.8 kg, det var væske, okay, nu fik jeg igen ændret i mit medicin indtag. Jeg ville så lige hører til det med mit levertal, han trak på smilebåndet, og måtte meddele mig at han nok så det sådan at jeg havde fedtlever, og jeg altid, hele mit liv skulle tænke over hvad jeg spiser, og skulle passe meget på, det kunne være fordi jeg spiser Omega 3 fiskeolie til min tennisalbue, spiser advokado, bananer, mandler, til at hjælpe andre mangler, som han sagde, pas på, få masser af motion, spis sundt. Nu var det med at få det omkring kalium og væskeophobningen på plads. Jeg fik derfor et væskeskema med hjem. Tirsdag – onsdag og torsdag skal jeg for disse tre døgn lave et væskeskema for både indtægter og udgifter. Jeg har så en tid hos lægen fredag eftermiddag. Jeg skal møde ind fredag morgen for blodprøve, og bede dem om at sende resultatet til lægen til kl. 14.45 senest.

Da jeg kom hjem tog jeg som aftalt fat på ændringen af min medicin, det var blandt andet at få hul på den ophobningen. Godt jeg blev omkring toilettet (hihi)..

Nu vil jeg i gang med aftensmaden.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.