Var det nu okay

I dag besluttede jeg mig. Når jeg ligger på landevejen i min bil, så har jeg min mp3 afspiller med, der er kun en ældre bil radio, og jeg skal konstant søge kanaler, P4, P3 eller de forskellige kanaler har jo ikke samme frekvens over hele landet. Derfor tog jeg den store beslutning, nu skulle det være, der skulle en CD afspiller i bilen, når jeg sidder med ørepropper i ørene fra mp3 afspilleren, så er jeg jo ikke 100% opmærksom, min hører sans er påvirket af propperne, er det kun bilens rum, der er fyldt med musik, så er det noget helt andet.

Kassen til min CD afspiller til bilen

Nu er den købt, og tænk sig, pludselig vågner børnene op, jamen de har da en liggende et eller andet sted, den kan jeg da få gratis, tænk sig, de låner bilen af og til, og siger ingenting, jo, de beklager sig over, der ikke er en afspiller i bilen, siger ingenting om, de har en liggende, forslår jeg kan tage i T.H. Hansen efter en, der er altid noget på tilbud, stadig ingen info, om der ligger en (gratis) til mig. Nu er der så købt, så vågner de op. Godt jeg ikke har brudt plastikken, jeg har kun taget den ud af kassen, det var alt. Jeg har 14 dages returret.

Nu håber jeg det bliver meget snart, jeg kan få bekræftet, der er en gratis til mig, for ferien begynder på fredag. Jeg vil gerne opleve lidt mere af DK end bare området med samme frekvens som her.

No Comments

Skriv et svar