Var jeg 30 år yngre

Så ville jeg uddanne mig til et lignende job. Det ville være et spændende job, det ville give mig en masse glæde i hverdagen.

http://www.kvinfo.dk/side/977/

Uha, det at tage en beslutning for lige det helt rigtige job, den helt rigtige uddannelse, der er mange der lige er blevet optaget på Uni, på andre uddannelser, har de valgt rigtig? Det er helt sikkert, der udfra den viden der er på det tidspunkt valget er taget, at det helt rigtig at valget bare er drømmen. Dog kan drømmen hurtig ændres, måske allerede efter meget kort tid, måske efter få år, måske først omkring de 45 – 50 år.

Jeg kunne finde mange interessante job, ved at kigge ledige stillinger igennem, også job jeg ikke er kvalificeret til, sådan er der vel mange der har det. Det er jo en stor beslutning vi stod med som16 årig, 18 årig eller hvornår vi nu valgte. Der sker jo mange ting, der kan ændre værdier, tanker, drømme.

Tanker fra en søndag eftermiddag, medens radioen har holdt mig orienteret om diverse OL resultater.

No Comments

 • Catarina 17. august 2008 at 19:05

  Det er aldrig for selv at gå i gang med noget ny. Jeg selv er netop i gang med en ny uddannelse. Jeg er færdig il marts 2009. 😉

  Reply
 • Catarina 17. august 2008 at 19:05

  il = til 😆

  Reply
 • abildjyden 18. august 2008 at 16:49

  Catarina:

  Enig – Det er aldrig for sent. Er det noget med MedieGrafikker eller er det en helt anden titel du kan skrive på visitkortet 😉

  Reply
 • Catarina 18. august 2008 at 18:30

  Faktisk er det noget så “simpelt” som International Marketing Assistent jeg ender med at blive, foto og opsætning i InDessign er “kun” en hobby noget der falder mig meget let og som samtidig er en hjælp når vores DTP afdeling er i knibe. 😉

  Reply
 • abildjyden 22. august 2008 at 17:25

  Catarina!

  Din hobby gør du helt vildt godt. Jeg beundre det du ligger frem til os.

  Det er vel om aftenen du læser, lidt som i “gamle” dage da det hed merkonom, (Marketing). I dag har det jo fået andre og langt mere internationale navne.

  Jeg har lige været lidt væk, skriver lige lidt om hvorfor….

  Reply

Skriv et svar