Varme og vejret

I går var flere Kbh. ramt af mangel på fjernvarme. Hvis det var her havde det ikke været så slemt, mine står på 0° og det har de gjort de seneste 10 dage. Kravler ind i et lunt tæppe, når jeg sidder stille J

Hverdagen er lige her foran mig. Jeg møder til direktørtid vil nogle sige, for mig er det et nødvendigt onde. Og i dag var det tydeligt. Natten har ikke været god, Carl havde en kuling bag sig, den fylder lidt rigeligt. Dog er temperaturen okay omkring de 6° pt. Heldigvis har jeg stor glæde af mine varmepuder med korn.

Heldigvis er solen på vej og himlen er da blå med lammeskyer.

6 Comments

 • Madame 17. marts 2014 at 08:55

  Dine varmepuder med korn lyder dejlige! Jeg har et elektrisk varmetæpper, som jeg elsker i den kolde årstid. Håber du får en god dag selv om natten har drillet. Al den blæst er heller ikke noget for mig.

  Reply
  • Abildjyden 17. marts 2014 at 09:56

   Det er dejligt med varmepude/tæppe – Forstår godt du holder af din.
   Nogle siger det er en myte det med gigt og blæst ikke forenes, og hvis det er korrekt, så må det jo være psyken der ikke forenes med blæsten. Det acceptere jeg fuldt ud, for jeg er til sol, varme og sommer 😉

   Reply
 • Annemette 18. marts 2014 at 15:09

  Du må komme på ferie her hos mig, for vi ligger på de 20 grader i disse dage 😉

  Reply
  • Abildjyden 18. marts 2014 at 15:35

   Tusind tak, det kunne jeg godt trænge til 🙂

   Yngste har forsøgt at sende noget hjem fra Rumænien gennem skype, var med hende på altanen og hygge (hihi). De sad i short og kortærmede bluser.

   Reply
 • Catarina.dk 19. marts 2014 at 16:44

  Jeg skulle alligevel have passet bedre på den varme jeg ellers pakkede ned i kufferten, for så var der blevet lidt til dig. 😀

  Reply
  • Abildjyden 20. marts 2014 at 07:41

   Tusind tak for din omtanke, jeg kunne mærke da du åbnede kufferten 🙂

   I dag krydser jeg fingre for at jeg bor okay inde i landet til noget varme. Ellers er jeg på skype med yngste, hun placere sig på altanen i shorts og korte ærmer, de har + 20 grader og høj sol 😉

   Reply

Skriv et svar