Vejen til mit arbejde

er jo blevet længere siden jeg er flyttet, det gør så ikke noget, bybussen kan kører mig noget af vejen, og så går/traver jeg resten. Tager bare bussen ½ time tidligere. Så kan der blive en travetur fra morgenstunden en tur om eftermiddagen. Dejligt.

Jeg var syg da jeg havde fødselsdag, det plejer vi at markere med morgenbrød, kage eller lignende, så i går besluttede jeg mig for jeg hellere måtte give lidt. I Kvickly har de et vidunderligt morgentilbud, 10 rundstykker og en dagmartærte, eller andet af det forskellige morgenkager for kr. 45,- Og da Kvickly ligger næsten på vejen (både med bus og på gåturen), så valgte jeg at tage hjemmefra lidt tidligere, det bragte glæde.

Jeg kan se vi lige skal gennem lidt regn igen i dag, og fra i morgen skulle det blive mere forårsagtig. 

Ønsker alle en dejlig dag, trods lidt regn.

 

4 Comments

 • Mette 21. marts 2017 at 21:07

  Forsinket tillykke og dejligt du er ovenpå igen. Håber dig og yngste har nydt skønheden og udyret:) ?

  Reply
  • Abildjyden 22. marts 2017 at 06:53

   Tusind tak.
   Vi nød den fuldt ud.

   Reply
 • Catarina 23. marts 2017 at 18:41

  Det er da en dejligt tilbud de kører med. Jeg tror at Føtex også engang kørte med sådan et tilbud, her er dagmartærten bare skiftet ud med brunsviger – vi er jo på Fyn 😉

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2017 at 21:13

   Bare jeg boede på Fyn. Vil så gerne have et stykke rigtigt brunsviger, så skidt pyt at jeg skal knogle lidt ekstra fysisk og spise nogle ekstra gulerødder 🙂 – Min barndomsby Skjern var forøvrigt gode til at efterligne den fynske brunsviger, men her i byen er der ingen bagere der kan lave den korrekt.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.