Vejret flere steder

Altan Bukarest 26. jan. aften

Dette første billed har været en tur rundt. Det er fra altanen i Bukarest. Yngste fik det tilsendt fra en Roomies. Hun tager til Danmark i dag, hvis altså det er muligt. Billedet er taget i går søndag, og det sner stadigvæk, og har gjort det lige siden billedet blev taget.

20140127_075440

Billedet fra min altan er taget her før det bliver lyst, altså taget som nat billed.

Når det er vinter, så er det som det første billed, og så må det gerne være i december disse mængder kommer.

Jeg er ikke til vinter kulde etc. Har endelig fået det bedre efter uheldet den 4. januar. Det er blevet hverdag, men uha hvor kan jeg bare ingenting, når det er koldt, at vække muskler og nervebanerne i kroppen, og de skal acceptere dynens varme fratages dem, det er en kamp af de større. Tøjet har altså ikke samme behagelige varme, det mener muskler, nervebanerne ikke.

20140126_122310

Blæst, regn og kulde har negativ effekt på min krop. Derfor er det så dejligt jeg har nogle gode minder fra i går, altså en meget smuk sol.

Godmorgen mandag. Goddag til hverdagen, på en kold blæsende og snefyldt dag. Og jeg skal nok klæde mig godt på.

4 Comments

 • Catarina.dk 27. januar 2014 at 09:47

  Her er der heller ikke kommet ret meget og det er faktisk ok med mig. Det var godt nok noget af et læs der er kommet i Bukarest – godt det ikk er her. 😉
  Sol og frost er ok, og sne i små mængder, sådan at det lige lyser lidt på. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 28. januar 2014 at 08:07

   Vi fik lidt mere sne, men ikke som i Bukarest.
   En kollega (Rumæner meget pudsig ikk´? ) hans kæreste bor også i Bukarest, og han viste flere billeder, også fra trafikken etc. så forsvandt det smukke, og beviser hurtigt din tanke for små mængder 😉

   Reply
 • Madame 27. januar 2014 at 10:16

  Sikke en masse sne der er i Bukarest! Jeg har det svært med den isnende blæst, og i dag har vi også snevejr her i Nordsjælland. Vi savner solen – den har næsten ikke været fremme i januar.

  Reply
  • Abildjyden 28. januar 2014 at 08:09

   Solen har været her forbi fredag og søndag, og ja, jeg delte på fb/ig – så andre kunne få et glimt forhåbentlig.

   I skrivende stund er det hvidt derude, blæsende og grålig himmel

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.