Vejret og telefonsladder

Et begreb vi danskere taler meget om, altid en god indgangs vinkel til en dialog, når du er blevet placeret ved , din mands fætters far, til en 70 års fødselsdag. Du ved jo ikke hvad denne person ellers har at byde ind med. Ved at indlede med vejret, så vil det altid være muligt at få redet en god aften.

Da jeg så vejrudsigten her til aften, samt billeder rundt i landet. Her hos mig, har vejret været meget varierende, det regnede voldsomt fra morgenstunden, op af dagen har solen kigget frem, og igen var det meget mørkt, der kom regn.

1331950-31d0100a2e5d601edea61ff418153170

Jeg hørte også vi godt må brænde bål i morgen aften, der har ellers indtil for meget få dage siden været påbud, jeg har fået flere sms beskeder, hvor mine veninder ønsker mig god tur til Bloksbjerg, sjovt nok har jeg været der, det vil jeg fortælle om en anden gang.

 

Jeg har hygget og slappet af i dag. Læst, travet en tur, vasket køkkengulv, og talt i telefon, kvinde smal talk. En veninde af ældre dato, har inviteret til Brunch en lørdag den 12. juli. Det er en veninde fra mødre gruppen til den yngste af mine, det er 20 år siden vi begyndte at løbe sammen, det var ikke derfor, det er mere fordi hun bliver 45 år om søndagen. Jeg glæder mig meget. De har været og besøge mig, dog ikke hvor jeg bor nu. Derfor vil jeg prøve at finde en eftermiddag, hvor vi måske kunne spørge de unge mennesker, om de kunne finde et par timer fra, ikke mange timer, for det er jo mange år siden, de 3 af ungerne har gået i skole sammen til 9. klasse, hende min, hun forlod dem i 3. klasse, der er sket meget siden dengang. Vi vokse kan bedre finde tråden igen, måske beslutter jeg bare det bliver os 4 kvinder (hihi).

No Comments

Skriv et svar