Vejret–indgang til dialog

Billed kl. 8.40 - 10/1-13

Når jeg venter på grønt, står i kø ved en kasselinje, venter på bussen. Er et sted, hvor der bliver taget kontakt af en ukendt, så er det oftest vejret der bliver første skridt.

I dag gør jeg det igen, altså det med vejret. Jeg nyder lyset fra denne himmel, det er kl. 8.40. I går ved samme tid, virkede det mørkt og kedeligt. I dag giver lyset energi.

Jeg er jo ikke den eneste der benytter vejret til dialog. Vi har heldigvis forskellig opfattelse af vejret. Jeg bliver påvirket af vejret, uanset hvor meget jeg gerne vil sige, det er ikke vejret der er noget galt med, men påklædningen. Har virkelig forsøgt i mange år. De der kender mig ved

11 måneder med 25 plus grader, klar blå himmel, og max vind på 2 ms. Om natten må der gerne komme let regn. December med klar frostvejr og sne om natten.

Jeg ved dette er skrevet før, og det vil blive skrevet igen. Vejret påvirker mig meget, det står jeg ved. Mange siger jeg skulle flytte til tropiske områder, med meget lidt regn. Jeg er så ikke helt enig. For jeg har så meget andet her i Danmark, der ikke kan erstattes, for det gode vejr.

2 Comments

 • Catarina 13. januar 2013 at 17:57

  Osse jer er vi meget ens Karin, men det ved du jo efterhånden. Jeg midler mig selv ofte ind at jeg sådan er at påvirke, men det er løgn, vejret har sor indflydelse på mig pg mit velbefindende og jeg vil også helst have den slags vejr du beskriver, eller som vi lige har haft det i Thailand. 🙂

  Reply
  • abildjyden 14. januar 2013 at 08:56

   Dine fantastiske beretninger fra Thailand, har givet mig så megen energi og glæde <3 I disse fortællinger fangede jeg hurtigt, hvor vigtigt vejret er for dig, også. 😉
   Jeg er sikker på der ikke kun er du og jeg her har det sådan 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.