Velfærd eller

V: Brugerbetaling ved læge og skadestue

18. nov. 2006 16.39 EU (http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/EU/2006/11/18/163745.htm)

Danskerne skal fremover betale en del af udgiften ved at gå til læge eller på skadestuen. Det vil Venstre arbejde for, blev det vedtaget på landsmødet lørdag.

Det er årsagen til jeg undre mig over nogen påstår vi lever i en velfærdsstat????????? Dette rammer igen de svage i samfundet, dette giver igen en alt for stor afstand mellem rig og fattig. Min overbevisning/fortolkning af begrebet Velfærd er når alle har råd til at leve sundt og værne om deres helbred både fysisk og psykisk. Alle har råd til at udvikle sig til det de præcis er dygtige til. Alle har mulighed for og overskud til at gøre en forskel lige præcis indenfor det de føler er godt.

Jeg mener ikke alle skal have 270 kvm hus med samtalekøkken, spabad, B & O udstyr, samt et par Porche stående i opvarmede garager. For det er ikke velfærd. Velfærd er når ingen er syge for at få hverdagen til at hænge sammen. Og de sygdomme jeg her angriber er Fedme, Spiseforstyrelser,Alkoholisme, Stofmisbruger, Stress, Depressioner, Nedslidning, det er med garanti mange andre sygdomme der fremprovokeres pga. det uhyggelige tempo der er på. 

Knus og kram fra

Karin

 

 

 

No Comments

  • sus 18. november 2006 at 23:06

    Ha en fantastisk fin Søndag:-)`. ,———————–|/(>"<) …………….(>"<)( ‘o’,)")…………("(,’o’ )(..)(")(")……..(")(")(..)
     
    KNuuuZ*Snuske *

    Reply

Skriv et svar