Så det undlader jeg. Jeg fik nemlig et billede af maven der nu kan kaldes 30+0, det var også fra siden som her, men helt bar.

Jeg glæder mig meget til familieforøgelse, og se hvilken vildbasse der kommer, og om bebs er lige så stor som moderen (godt 4 kg.) Måske får jeg snart et billede af maven i ført en bluse, en af de kropsnære, skal nok prøve at lokke hende. Skal være sammen på fredag.

Det er lige endnu en af de aftner hvor jeg ikke kan finde ro, så i stedet for at rokere i sengen, så laver jeg lige lidt mere fornuftigt, zappe, surfe J

2 Comments

 • Catraina 28. august 2014 at 09:11

  Hi hi, glæder mig til et billede af den store, runde og dejlige mave. Der er altså noget specielt over sådanne maver. 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. august 2014 at 08:15

   Jeg er lige blevet spurgt om jeg vil være fotograf (hende der laver de opsatte billeder). Måske ringer/skriver jeg lige omkring tips, har ikke været på kurser etc. så forstår måske ikke lige det jeg læser mig til, for den opgave vil jeg gerne levere. De unge mennesker har ikke lige til prof billederne.

   Skal nok overtale hende til billeder jeg må offentligøre 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.