Vild med dans

Jeg har jo masser af tid til at se al det serie mani der er på tv her under min sygemelding. Jeg har set et par afsnit af dette Vild med dans ikke kun i dette forløb men også tidligere, det er ikke alfa omega at se det, er der en god film, er der nogle gode venner eller noget andet der kalder så kan jeg nemt slippe hehe.
Nå, det var du en kommentar til dette Vild med Dans jeg havde på ærmet……..
Kunne ikke lade være med at tjekke debatten på TV2 efter Vinderen af dette års Vild med Dans var kåret….. Om det var det rigtige par kan der være delte meninger om, selv dommerne gav forskellige karakter i Free Style, så hvad er det rigtige par, jeg har lige et par kommentar fra det jeg vurdere udfra.
Hvem har rykket sig mest fra dag 1 til finalen?
Dette er nok her jeg ville vurdere hvis jeg havde valgt at bruge en sms stemme, det gjorde jeg ikke, da jeg jo ikke har fulgt programmet.
Dette er et underholdningsprogram så…..
Da det er et underholdningsprogram skal det jo ikke være en kopi af danseprogrammerne på DK4, derfor har Gitte Madsen jo brugt meget tid på at sammensætte den breddeste underholdningsværdi til programmet.
Hvorfor var Ole Olsen med så længe??? – Og Mr. Fatman…., Anette Heick var det en tand bedre, hvis det var værdien af det dansetekniske… Her er det igen hvem der ser, altså hvilke øjne, og med hvilken vinkel du vælger at se et underholdningsprogram. Det er seerne der har det sidste ord, eller her kommer der vel også en dialog, der er manipoleret med sms stemmerne etc., og hvad så hvis det er aftalt spil….., det er da underholdningsværdien det kommer an på ikk´? Så……, er du utilfreds med afgørelsen, har du så set programmet som et underholdningprogram…? Jeg sortere i det jeg ser, selvfølgelig har jeg en mening om hvem der skal vinde, men om jeg stemte eller ej, jeg bliver 5 kr. fattigere hehe.
Som tidligere nævnt har jeg pt langt mere tid til at se tv….. derfor ser jeg ting hvor det bare siver ind i øjeblikket og bagefter undre det mig, hvorfor der er al den genudsendelse… Beverly Hills er begyndt forfra… alle disse serie…. der er da nogle jeg synes om, vælger at se, andre hvor det bare blæser gennem. Som jeg sagde til en veninde er der flere man kan følge med i selvom det måske er 12 uger siden man sidst kiggede, der er måske gået en dag på disse 12 uger. Det er Horton sagaen jeg her tænker på…, så hellere Vild med Dans, også selvom det er aftalt spil….
Uha. Fik bare så stor lyst til at give dette en kommentar nu hvor jeg tager mig tid til det, jeg har jo kommenteret det når jeg er i selskab med venner og bekendte.
Så er det snart frokost.
Kram fra mig

No Comments

Skriv et svar