Vild med min lørdag

Jeg nyder lørdag morgen, reflektere over ugen der er gået, nyde morgenkaffen i ro, bare det at være, nyder det så meget

Ugen har budt på en fødselsdag i familien

Vi skal fejre hende fredag den 10. maj, da yngste barnebarnet, prinsessens lillebror fylder år den 8. maj. Han bliver 1. år. Derfor var pigerne fra børnehaven til fødselsdagsfest, så der skete lidt 😉

Jeg begyndte i job efter 19 mdr. med sygemelding og ledig (fleksjobber). Det kaldes virksomhedspraktik med henblik på fleksjobansættelse fra 27/7-2013. Jeg har 16 timer, med onsdag fri, krydser fingre for det bliver fantastisk. Det er dejlige mennesker, der fortæller hvem de er, det er så fantastisk, så ved man hvem der er der, lige foran dig.

Min mentor var forbi, vi er begyndt blindt, da lockouten jo har lukket ned for det vi arbejdede med. For det skal gå op med mine arbejdstider og hendes kalender, har vi booket torsdage, kl. 14,30 +/-, jeg har fri kl. 14.00. Ups, så er der jo lige en helligdag, heldigvis fandt vi en anden dag, da hun var forhindret den efterfølgende torsdag, 3 uger var for længe, det ville vi ikke. Jeg skal begynde med en tøseklub fra på onsdag, der er min mentor der er tovholder, vi begynder med 1 time mindfulness efterfulgt af 2 timers sparring. Det bliver min første dag, på onsdag.

Kan se, solen har fundet tilbage, nu vil jeg ud og nyde eftermiddagen.

God lørdag + fortsat god weekend.

4 Comments

 • Madame 4. maj 2013 at 12:41

  Tillykke med de to små i familien – og også med at du skal begynde i virksomhedspraktik! Det vil være rigtig dejligt, hvis du får din fleksjobansættelse. Her skinner solen, og jeg har lige været på genbrugsmarked. Ha’ en rigtig god lørdag!

  Reply
  • abildjyden 4. maj 2013 at 17:02

   Tusind tak.
   Sol og varme er ikke kommet hertil endnu. Er fortrøstningsfuld. Det kommer 😉
   Dejligt du har været på genbrugsmarked, spændende om der kom noget med hjem 🙂

   Reply
 • Catarina 23. maj 2013 at 06:32

  Stort tillykke med dine små guldklumper og ikke mindst tillykke med dit nye jo. Det lyder bare som et fantastisk sted at være godt at du kan starte stile og roligt op og ikke med for mange timer. 🙂

  Lørdage er dejlige og den ro der følger med sådan en firmorgen er fantastisk. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. maj 2013 at 09:14

   Tusind tak. Catarina. Både med lykkeønskningen til mine guldklumper og mht. jobbet. Dejligt jeg får en mulighed for en langsom start.
   Lørdage er fantastiske – weekenden er lige begyndt 😉

   Reply

Skriv et svar