weekend

Fredag tog jeg en afspadseringsdag – kunne mærke det var lige ved at gå skævt for mig – det var lige før jeg gik helt ned – nå men i dag eller efter vildt mange timers nat søvn natten mellem fredag og lørdag – ja faktisk 12 timer – så kan jeg mærke jeg er kommet på den anden side.
Torsdag var det min mors fødselsdag, Thilde, Kim, Louise og jeg tog toget kl. 16.47, blev hentet af min far på banegården, hyggede over super lækker mad, han forkælede os vildt, mor var med ved bordet, bød endda ind i dialogen, ikke lige det samtalen kørte på, men hun deltog. Ja, min mor er meget syg, og hvad hun fejler…. hm….. Hun overproducere slim, hun vil ikke holde med at ryge, hun vil ikke til læge, hun vil bare ingenting, kommer ingen steder, vil ikke hører når nogen siger noget til hende, ja, jeg lyder bitter. (fortæller om det en andengang). Nå men vi fik hende fejret. Min far blev opereret sidste forår, bypass i venstre ben, han er stadig ikke rask kan jeg se, her vil jeg bare så gerne hjælpe, han er bare et stædigt bæst, nå, så ved jeg hvor jeg har det fra (hihi), han fighter videre passer min mor, og kommer en masse ud blandt venner og familie. Kim var smart, lånte bilen hjem, så var vi ikke afhængig af toget.
Fredag inviterede Kim og Louise mig med på tur til Århus, vi var i Bruuns Galleri, på Strøget, og sluttede af i Ikea. Dejlig tur. Eneste minus var alle disse forfærdelige gule og røde tilbudsskilte. Jeg er en meget atypisk kvinde her, jeg hader disse skilte, på mig har de en virkning af hold dig væk. Nu glæder jeg mig kun til forårets kollektioner kommer på gaden, det modbydelige regnvejr stopper, vi lige får 2 – 3 ugers hård forst og en del sne. I Ikea her kunne jeg bruge en formue, bygge mit hus selv og få et lækkert køkken, badeværelse etc., dejligt vi sluttede af der.
På turen til Århus var Kim meget nostalgisk, vi var gennem Ans, så hvor vi har boet tidligere alle sammen, var omkring børnehaven, skolen, stadionen hvor en del fodboldstøvler er blevet slidt, her beskrev han om hvilken hældning banen havde. Da vi måede Fårvang, hvor hans ældste søster arbejder Tvilum/Scanbirk, kørte vi ind omkring overraskede hende med et visit, sjovt at se hendes reaktion.
Alt i alt en super tur i går.
I dag er jeg overhovedet ikke kommet igang, skal lige ud at have købt mælk og et par andre småting, ellers tror jeg det blive en hjemmehyggedag uden noget vildt, tror lige jeg smutter omkring Blockbuster efter en DVD film….., dømmer dagen til total afslapning, og tager så en tørn i morgen.
Ønsker alle her en fortsat god weekend
Kram fra Karin

No Comments

 • sus 20. januar 2007 at 14:54

  Hello karin …..kunne se du var omkring smiltes by Århus hvor skønt du lige tog den tur *SS*
  Røde Gule skilte he he he dem elsker jeg …vi har lige været i Stor Center nord i århus og fik osse
  købt det vi skulle til imorgen (barnedåb)vi fik købt pænt tøj men osse en dyr dag he he he for min datter
  fik lige en gave på forskud (føsdag) nye sko SHOK-SKO de er så moderne har dem selv he he he …en slags tennis sko
  Jeg er næsten over min forkølelse så jeg begynder på job fra mandag igen *SS*
  Min datter er smittet men hun skal dog på Højskolen søndag aften igen
  TAk for din super søde hilsen
  God lørdag til dig
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • sus 20. januar 2007 at 14:55

  he he jeg kan se en stavefejl mente SMILet’s by he he he / hygge

  Reply

Skriv et svar