Weekend

Den sidste weekend før en længe ønsket ferie. næste fredag er det min tur, jeg glæder bare vanvittig, og så har det bare at  være 35 – 40 grader i skyggen alle dage – jeg elsker bare sommeren – solen – og alt hvad der hører med. Bliver det godt vejr i morgen er jeg også ude det meste af dagen, om muligt.
 
Denne weekend skal jeg forberede nogle småting. Kim min kære søn, ham der er flyttet hjemmefra, fylder 21 næste søndag 30/7, det vil han gerne fejre, dog er der mangel på spisebordsplads, søskene + kærester det giver 8 personer om bordet, så vil han have mig med, og hvis muligt de gamle bedsteforældre, så er vi pludselig 11 personer, det er lige i overkanten omkring sofabordet, han valgte at købe en super lækker sofagruppe. Så jeg skal være værtinde for min kære søn.
 
Jeg skal flytte om 6 uger jeg glæder mig meget, det bliver et helt nyt liv, en ny start på mange ting. Det bliver dejligt.
 
Ønsker hermed en god weekend – nyd den dejlige sommer vi har – det er bare så pragtfuldt, selvom jeg er på arbejde – så har jeg da fået en dejlig kulør – så det er ikke solfaktor 15 mere.
 
Kæmpe krammer hehe.

No Comments

Skriv et svar