Weekend

Lørdag formiddag – solen skinner og jeg sidder her ved min pc lytter til P3 og nyder min morgen/formiddagskaffe i fred og ro, ingen stress.
Kl. 17.00 skal Danmark spille mod Spanine, semifinalekamp herre håndbold, det er en fornøjelse at se dem spille, den udstråling, den begrejstring, de kan vinde i aften og nå finalen i morgen, men det er et barsk hold de skal møde, Spanien er et stjerne spæget hold, men alt er jo muligt, og troen glæden itensiteten kan være udslaget. Rusland var jo også en hård nød at knække, sagde vi før torsdagens kamp, men med vilje kan alt lade sig gøre.
I aften skal jeg om til en veninde, vi skal hygge med spisning rødvin og måsek en smut ned omkring byens natteliv. Vi bliver 7 piger, dejligt med gode venner. Dog er der lige en lille udfordring, 2 af pigerne kan bare ikke tåle hinanden, og årsagen er den samme, de fylder begge utrolig meget i et selskab, også når vi har dem hver for sig, vi er flere der siger det forsigtigt, men det er vanskeligt.
Nå, men jeg gider ikke spekulere over det, vælger at ignorere det, og glæder mig over at være i selskab med dejlige veninder.
Ønsker jer alle en super god lørdag.
 
 

No Comments

Skriv et svar