Weekend lige op over og

Juledeko Gågaden Holstebro

Sidste lørdag var det et fantastisk vejr, yngste og jeg ville derfor lige have os en Skinny Latte sammen, og det var Café Aas vi besøgte, det er altid så hyggeligt.

Julepynten var begyndt at komme op i det offentlige rum, det tager jo tid at nå hele vejen rundt. Her i byen gøres der meget ud af det med Juletræet, og udsmykning, og en stor “fest”når det tændes.

Velkommen til Holstebro Chrismas Night

Det 2013 har budt Holstebro vejrmæssigt, når der har været Åben by Night arrangementer, har ikke været af det bedste, krydser virkelig fingre for en succes historie vejrmæssigt. Alt for mange vælger jo at blive hjemme når vejret ikke er, som sidste lørdag, bare det er tørvejr, for det er jo et aften arrangement.

Jeg har ikke besluttet mig for hvad jeg gør. Vejret og dagens oplevelser afgør det hele Smiley

6 Comments

 • Madame 29. november 2013 at 08:02

  Jeg håber, det bliver en smuk vejr aften, for det er et fint initiativ med Holstebro Christmas Night i aften! Dit billede kunne sjovt nok være taget i vores gågade her i Frederiksværk. Ha’ en rigtig god dag, Karin!

  Reply
  • abildjyden 29. november 2013 at 08:09

   Tusind tak,
   Krydser hvad krydses kan 😉
   Mon Frederiksværk og Holstebro har fælles inspirationskilde? 😉

   Reply
 • Nola 29. november 2013 at 09:02

  Rigtig god Christmas Night! Er spændt på at se billeder derfra……så du er næsten nødt til at tage afsted hihi 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. november 2013 at 22:22

   Beklager, min aftale blev regnet væk,og da det regnede så voldsom,t valgte jeg, at vente til en tørvejrs stund, hvor jeg kan gå lidt for mig selv og tage mine egne billeder, opleve og nyde. Ved ikke om du kan se linket her, der var mange familier med børn – og et af billederne kan du se vandpytterne

   https://www.facebook.com/HolstebroKommune/photos_stream

   Reply
 • Catarina 29. november 2013 at 11:29

  Jeg er sikker på at statestikke ikke holder denne gang – det skal da bare blive ne smuk aften.
  Ha’ en dejlig aften. 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. november 2013 at 22:25

   Desværre – regnen tog til. Min aftale “glemte” vores aftale, og gå alene, når vejret var som det var, så vælger jeg at smutte ned og kigge – hvor det er mere stille i gaderne, og godt vejr 😉

   Nød min aften med lidt godt læsestof og er nu ved at finde til køjs.

   Reply

Skriv et svar