En dejlig dag, en skøn lørdag, en langsom en af slagsen. Jeg er helt nede i gear. Det er så vidunderligt. Dagen blev brugt præcis som den første dag i det nye år, jeg kan næsten sætte lighedstegn, dog kun næsten

I formiddags fik jeg gået mig en tur. Det var meget tåget, og lige omkring frysepunktet. Tågen lå dog ikke helt så lavt som i går, men næsten. Mødte lidt af hvert på min vej, og ja, mange der havde samme lyst som jeg. Der blev løbet, cyklet, travet tur, luftet hund.

Jeg har været i mit eget selskab i dag, igen i dag. Det har været dejligt, og dog, savner jeg lige en stund med guldet, heldigvis har jeg fået lidt billeder, hvor det tydeligt viser, de alle 4 hygger sig. Der er blandt andet lavet snobrød og stegt pølser over bål.

Jeg har en udfordring, er så besværlig, firkantet – En gratisnøglehuls madplan uden madspild til 1 pers. Jeg bliver så udfordret på en af mine skavanker, når jeg sidder og laver min egen. Bliver drænet for energi, og det tager alt for lang tid. Jeg har jo også andre ting, især ting hvor jeg bliver opladet.

Det var lige en sidebemærkning, aftensmaden var da lækker, og ja, det grønne er blevet udnyttet, alt var nøglehuls produkter, de bagte kartofler med persillerod og pastinak, revet rødbede og aspargesbroccoli, et stykke stegt torsk med en dressing og rejer. Mums. Jeg kan godt, det er bare for at gøre det lettere, jeg føler mig udfordret på koncentrationsbesværet.

Nu er søndagen skudt i gang.

4 Comments

 • Celena 3. januar 2021 at 14:31

  Wishing you an equally nice Sunday xox

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 4. januar 2021 at 07:31

   Tusind tak, denne søndag var præcis som ønsket 👍🌈

   Reply
 • Catarina 3. januar 2021 at 15:15

  Ja, det er bestemt en dejlig følelse når man oplever at være kommet helt ned i gear. Det er nogle dejlige billeder du fik skudt på din gåtur i tågen 😊 Uha, madplanen, dem er jeg ikke god til eller for den sags skyld fan af, men sådan er vi jo så forskellige. 😀 Din mad ser dog ret så lækker ud 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 4. januar 2021 at 07:39

   Tak, det er altid dejligt at give tid til at lade blikket hvile, og indfange øjeblikket.
   Grunden til madplan er nok mest fordi alle de småkøb, er dyrere end en ugentlig indkøbs dag, samtidig med det jeg nævner, muligheden for at begrænse madspild herhjemme. Et hvidkål kan jo ikke fås i 50 grams poser endnu 😂, og desværre er det kun Rema der tænker på små portioner. Jeg finder nok en måde på et tidspunkt 🙏🏻🍀

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.