Weekend opladning og familien

Weekenden har fået et dejligt greb i mig, en weekend der fuldt og helt er blevet dedikeret til opladning. Ikke mange udskejelser.

Ugen var en 4 dags uge, for mange skøn dejlig og lille, for mig er det lidt anderledes. For alle mine uger er jo 4 dags, med et break onsdag. Denne mulighed har jeg ikke de uger, hvor der ligger en ekstra helligdag. Det siger men fleksjob konsulent, har dog ikke undersøgt det hos HK.

For mig er sådan en 4 dags uge hård. Jeg får ikke lov til at puste ud, og lade hjernen ligge på arbejde, altså den del der sørger for fuld koncentration. Den har virkelig været på overarbejde. Så da jeg landede herhjemme fredag eftermiddag, 1 time senere, da en kollega der arbejder extern lige kom forbi kl. 14, hvor jeg har fri, og ja, vi sludrede lige en times tid, inden jeg kom på cyklen. Herhjemme gik lyset ud i toppen :-), og det trak ud med en meget langsom opvågning lørdag.

Lørdag sidst på formiddagen gik turen omkring yngste familien, vi trillede en tur med barnevognen, da strømperne til yngste barnebarnet, var for små. Og jeg ville på tilbudsjagt i Netto.

Først gik turen til BabySam, der kom hurtigt shoppegen i mor og datter, alt skulle scannes, der var gule rabatpriser her og der, dog ikke på strømpehylderne 😉  Yngste fandt noget legetøj til badekaret. Et samlesæt fra Playgro, det var på tilbud, så prisen var kr. 105,-  😉 og jeg faldt over en Bekids elefanthue, med 50% rabat. Og den passer perfekt.

11.4 - hue fra mormor

Turen gik herefter i Ønskebørn, strømperne var jo ikke fundet, og her fandt vi 3 par Hummel til kr. 100,-, dog fortsatte shoppegenet. Sengetøj, lagner etc. Blev gennemsøgt, der tikkede en sms ind, svigersønnen havde fundet strømperne, og ville komme forbi. Ønskebørn fik ikke en handel med os i går.

Turen gik videre til Netto. Mormor skulle jo have en tallerken, skål etc. Så det ikke skal huskes, altså bare så jeg har 😉

Tallerken og skål

Nu var tålmodigheden opbrugt, kvinder og shoppe, stop nu, mindste manden ville lege, det er barnevognen ikke lige stor nok til, for det at rulle fra ryg til mave, det kan jeg ikke, og ligge på maven i barnevognen er altså kedeligt 🙂

2015-04-11 14.55.21 

Resten af dagen var jeg mig selv, hvor jeg læste og ja, bare var mig 🙂

2 Comments

 • Catarina 12. april 2015 at 17:10

  Jeg tror altså virkelig at du skal tjekke op med HK om det også kan være rigtigt at du skal “straffes” når der er helligdageinde over en uge. For når de falder på en onsdag, så får du jo ikke ne ekstra fridag vel?
  Det lyder som en rigtig hyggelig lørdag formiddag og hvor er Otto altså bare en lækker unge og den elefanthue, klær ham da fint, men kan han nu også passe den til efteråret, for det er vel egentlig ikke så meget sådan en hue der bruges nu, eller er jeg helt galt på den?

  Reply
  • abildjyden 13. april 2015 at 07:23

   Tak for din opfordring, jeg vil undersøge det. Du har en pointe, en kollega nævnte det samme. som du skriver.

   Det er en bomulds elefanthue, og vinden kan være kold for de små hoveder, så de bruger den langt hen på mod sommeren, og tidligt igen i efteråret. Bomuld er til nu, næste bliver så uld 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak