Wupti/Wupti–Yt ……….

 

Formiddagshimmel_Fotor_Collage

Det er et par “gamle” billeder fra først i nov – 2013. Det er sjældent jeg er heldig at fange en regnbue. Det gjorde jeg, og i dag er jeg så glad for det, for har virkelig brug for at tænke lige præcis som denne regnbue signalere. Ro.

Alt skal gå op i en højere enighed. Mit helbred, arbejde, og glæden ved hverdagen.

Efter 14 dage med mange smerter, spændinger og forflyttet fokus, er jeg nu på vej tilbage til hverdagen. Var bare ikke klar over det er så svært, det var da kun 14 dage. Mon det er alderen. Hvis det er, så lov mig at passe på jer selv derude.

At forcere er ikke tilladt for mig, tror mere på Små Skridt Metoden, og det med alt i livet, intet, og her mener jeg virkelig intet må gøres bare lige wupti/wupti. Det skader mere end det gavner.

Har lige brugt mandagen på wupti/wupti faconen, fangede det under håndboldkampen og i nat, altså det med stressen.

I dag begyndte jeg som jeg skal leve. Trække vejret dybt, og tage det med ro i al min gøren og laden. Tænke mig om, ro på, og ændre kalenderen til mit tempo, fjerne noget, og indsætte noget andet. Kan allerede mærke den indre ro kommer stille og roligt til mig, bare med små justering.

Jeg ville jo bare være rask nu og her, og kunne alt straks, præcis som jeg altid har gjort. Har jo ellers brugt 2013 til noget helt andet, godt jeg husker det, og reagere straks. Tak for det fantastiske arbejde jeg har gjort i 2013, jeg har lært noget, og reagere straks, kun 1 dag gik til spilde.

2014 er begyndt med lidt nedtur, nu går det fremad, og jeg har lært mine livsværdier er de rigtige, ikke de “gamle”, det er dem jeg har skabt i 2013. Jubiiii.

4 Comments

 • Madame 21. januar 2014 at 11:42

  Sikke nogle smukke billeder af regnbuen! Det er dejligt at høre, at det nu går fremad, og at du kan mærke, at dine livsværdier er de rigtige.

  Reply
  • Abildjyden 22. januar 2014 at 08:13

   Tusind tak.
   Det er en fornøjelse at det går fremad. Og jeg ikke forcere. Det skal jeg nok huske 😉

   Reply
 • Catarina.dk 21. januar 2014 at 12:31

  Du var meget heldig med de billeder og resultatet er bare så smukt. De emmer af ro.
  Du må også passe på dig selv og prøv om du ikke kan lave nogle rutiner i hverdagen, så stressen ikke bliver den dominerende og husk så at sig til dig selv at der er kun en ting der er vigtig – og det er dig og dit velbefindende.
  Knus og mange tanker til dig Karin. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 22. januar 2014 at 08:18

   Tusind tak, jeg er også meget glad for resultatet.

   Og tusind tak for dine dejlige ord mht. min “rejse” og mit helbred. Legede med ord i går, glemte at ligge det bloggen, fik det først sendt nu.
   Og hvor dine knus og tanker hjalp 😉

   Reply

Skriv et svar