Det er i dag yngste rejser “hjem” til Bukarest. Det bliver med den meget store kuffert. Der skal være plads til 2 pakkekalender mere, + lidt danske fødevarer, der er umuligt at opdrive i Bukarest. Pakkekalendere er jo dejlige langt “hjemmefra”. Så hver morgen kan hun hygge sig med små overraskelser, noget der dufter og lidt spræl i den jeg har sendt med, den sidste indeholder små overraskelser fra Pieces.

Min vejrapp fortæller lidt om vejret i Bukarest her til morgen. Spændende at se hvordan det ser ud dernede. Dagen før yngste rejste hjem, altså for 15 dage siden, sad hun på den store altan i shorts og top. Hun var blevet advaret, gennem de senere år har efteråret “glemt” det område af Europa.

Ønsker yngste en god tur “hjem”.

4 Comments

 • Madame 27. november 2013 at 07:40

  Yngste er heldig at få pakkekalendere med hjem! Det var da fantastisk, at det var så lunt for 15 dage siden i Bukarest. Jeg håber, I kan ses igen snart.

  Reply
  • abildjyden 27. november 2013 at 07:53

   Når hun nu er så langt hjemmefra, så skal der være lidt forkælelse 😉

   Vi ses via skype, og det bliver frem til ultimo januar, hvor hun igen holder lidt ferie i DK. Jeg selv kommer først til Bukarest omkring Påske.

   Reply
 • Catarina 27. november 2013 at 12:29

  Øjj, dejligt med masser af hygge ting til julemåneden og hvor er det dejligt at I har kunne nyde hendes selskab i en halvanden uges tid. 🙂

  Reply
  • abildjyden 28. november 2013 at 07:35

   Tusind tak.
   Vi hyggede så meget det var muligt. Kunne ikke finde ro i går aftes, før hun var hjemme, fik en sms via Viber kl. 0.14, så kunne jeg ligge mig, men ak nej….. Søvnen var meget urolig.
   Må gå tidligt til køjs i aften.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.