Ytringsfrihed / Cencur

I går skete det jeg frygtede – Marlene Wind melder fra og vil ikke udtale sig.

Det lykkedes “cencurpartierne” (citat Margrete Auken) at give Marlene Wind mundkurv på.

Nu er det blevet bekræftet  endnu engang. Det Danmark har valgt. En regering der er fortaler for ytringsfriheden, bare det drejer sig om oppositionens forslag ideer etc. Drejer det sig om huler i egen lovgivning så lever vi i et censurland.

Jeg synes at kunne ane små forkælede poder, der aldrig har fået modspil, og derfor ikke har lært begrebet konflikthåndtering. Griber derfor til afmagt, det eneste kendte redskab. Det er en fallit erklæring, og jeg vil håbe og krydser fingrer for, oppositionen gør alt for, at valgkampen, også vil blive præget af denne form for cencur, der har ligget i luften siden 2001.

Når VKO – DF – LA bliver stillet et direkte spørgsmål , formår ingen at svarer på det de bliver spurgt om. Ved ikke om det er det der kaldes spin. Samtidig råber de tidligere nævnte partier op om, S – SF – Ø – R, alle taler udenom når de stiller spørgsmål. Her tænker jeg på en sætning jeg bruger og har brugt meget

“Husk børn gør som vi gør – De gør ikke som vi siger”

Det er præcis det der sker.

Jeg vil meget gerne væk fra dette spin – Tilbage til dengang der blevet svaret på det spørgsmål journalisten stiller.

Jeg vil have ytringsfrihed for alle, også for det/de fejl VKO – DF – LA laver. Jeg bryder mig ikke om det kun er den ene vej der skal være ytringsfrihed.

No Comments

 • Pia Charlotte 17. juni 2011 at 09:16

  Jeg har fulgt det her også, det er virkelig trist. Men med de to skrigeskinker Pia Kjærsgaard og Søren Pind, er det ikke nemt.
  Man klarer simpelthen ikke det pres de lægger for dagen.

  Meget sørgeligt.

  Reply
 • abildjyden 19. juni 2011 at 14:18

  Jeg kan til tider føle det lidt som psykisk terror. Måske en sag for Amnesty.
  Det gør virkelig ondt.

  Reply

Skriv et svar